Πρόεδρος Νεολαίας SPD: Ο αγώνας ενάντια στο μεγάλο συνασπισμό συνεχίζεται - iefimerida.gr

Πρόεδρος Νεολαίας SPD: Ο αγώνας ενάντια στο μεγάλο συνασπισμό συνεχίζεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για μας ξεκινά τώρα το σημαντικότερο μέρος της δουλειάς μας».

«Θέλουμε να πείσουμε τα μέλη (του κόμματος) ότι η άποψή μας (όχι σε νέο συνασπισμό με τους Χριστιανοδημοκράτες) είναι η σωστή και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε» είπε ο Κέβιν Κιούνερτ, πρόεδρος της νεολαίας των Σοσιαλδημοκρατών «Jungsozalisten» («Jusos», σε συνέντευξή του στο «Δίκτυο των Συντακτών της Γερμανίας» "Redaktionsnetzwerk Deutschland".

«Οταν υποβληθεί το σχέδιο της συμφωνίας για νέο συνασπισμό, εμείς, οι νέοι σοσιαλδημοκράτες, θα οργανώσουμε εκδηλώσεις σε όλη τη Γερμανία και θα υποστηρίξουμε την άποψη μας. Μετά τη -με μικρή διαφορά- απόφαση του συνεδρίου να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους Χριστιανοδημοκράτες για τον σχηματισμό νέου μεγάλου συνασπισμού, δεν νοιώθω ηττημένος. Το συνέδριο έλαβε την απόφαση με μικρή διαφορά, μάλλον μικρότερη από αυτήν την οποία ανέμεναν πολλοί. Οι διαφωνίες στη βάση ήταν πολύ έντονες, το διαπίστωσα σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποία πήγα» πρόσθεσε ο 28χρονος Κέβιν Κιούνερτ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία SPD νεολαία Συνασπισμός CDU
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ