Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Επιτέθηκαν στον Ζουράρι -Τον χτύπησαν και τον κυνήγησαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Επιτέθηκαν στον Ζουράρι -Τον χτύπησαν και τον κυνήγησαν [βίντεο]

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

Συγκεντρωμένοι καθύβρισαν και χτύπησαν τον τέως υφυπουργό Παιδείας, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο από το ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας:

ΑΝΕΛ: Φασιστική ενέργεια

Σχολιάζοντας τον προπηλακισμό κατά του Κώστα Ζουρίαρι, η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου έκανε λόγο για «φασιστική συμπεριφορά».

«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια. Φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ