Σοβαρότατο πρόβλημα στις φωνητικές χορδές αντιμετωπίζει η Σελίν Ντιόν - iefimerida.gr

Σοβαρότατο πρόβλημα στις φωνητικές χορδές αντιμετωπίζει η Σελίν Ντιόν

Σοβαρότατο πρόβλημα υγείας στις φωνητικές χορδές αντιμετωπίζει η Σελίν Ντιόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που την αναγκάζει να ακυρώνει την μία συναυλία μετά την άλλη φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η πασίγνωστη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που εδώ και λίγες ώρες κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο του Los Angeles, καθώς έχει προσβληθεί από ίωση, η οποία έχει προκαλέσει εκτεταμένη φλεγμονή στις φωνητικές της χορδές.

Μάλιστα, επρόκειτο να εμφανισθεί σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, ενώ είχε προγραμματίσει και άλλες εμφανίσεις από τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Καμία δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ οι θεράποντες ιατροί συστήνουν ξεκούραση για τουλάχιστον έξι με οκτώ εβδομάδες.

Γραπτή δήλωση έκανε και η ίδια η Ντιόν που αναφέρει ότι δεν είναι σε θέση ακόμη να γνωρίζει ποιο είναι αυτό το διάστημα που χρειάζεται για να επανέλθει πλήρως στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Εξίσου προβληματισμένη εμφανίζεται η οικογένειά της και για τα δίδυμά της, τα οποία είναι περίπου τριών ετών σήμερα, αλλά και για τον 70χρονο σύζυγό της Rene Angelil, που ως γνωστόν αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πολλά προβλήματα υγείας.

Η 44χρονη σταρ της μουσικής σκηνής, σύμφωνα με το star.gr, ζητά συγγνώμη από το κοινό της για την αναβολή των σοου της τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να γίνουν στα μέσα του ερχόμενου καλοκαιριού.

Διεθνείς ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το φθηνότερο εισιτήριο για το Caesars' Palace όπου θα εμφανιζόταν στοίχιζε 250 δολάρια. Ολοι ανεξαιρέτως οι θαυμαστές της που είχαν ήδη πληρώσει το σχετικό αντίτιμο θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ