Το ΥΠΟΙΚ έκανε έλεγχο και βρήκε «καθαρή» την Beat -Τώρα η εταιρεία καταθέτει αγωγή κατά του Θ. Λυμπερόπουλου - iefimerida.gr

Το ΥΠΟΙΚ έκανε έλεγχο και βρήκε «καθαρή» την Beat -Τώρα η εταιρεία καταθέτει αγωγή κατά του Θ. Λυμπερόπουλου

«Καθαρό» το Beat μετά από έλεγχο του ΥΠΟΙΚ (Φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία φορολογική παράβαση δεν εντόπισαν στην εταιρεία Beat οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, όπως δήλωσε ο ιδρυτής της, Νίκος Δρανδράκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ανέφερε πως πριν τρεις εβδομάδες κλιμάκιο του ΥΠΟΙΚ πραγματοποίησε φορολογικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι λειτουργεί και φορολογείται απολύτως νόμιμα στην Ελλάδα.

Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και ο έλεγχος από υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας για τις ασφαλιστικές εισφορές.

Ο κ. Δρανδάκης τόνισε πως η Βeat θα καταθέσει αγωγή προσωπικά εναντίον του προέδρου του Σ.Α.Τ.Α Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος κατήγγειλε την εταιρία για φοροδιαφυγή και παρά τις εξώδικες προσκλήσεις δεν ανακάλεσε ποτέ τις δηλώσεις του.

Αναφορικά με νέο νομοσχέδιο για τις μεταφορές που κατατέθηκε στη Βουλή, ο κ. Δρανδάκης δήλωσε πως πλήττει τον πυρήνα της καινοτομίας της εταιρείας και, στην περίπτωση που περάσει έτσι, προτίθεται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ