Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ - iefimerida.gr

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να μην είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που βγήκε ραντεβού με ηθοποιό, αλλά μάλλον είναι ο πρώτος που κατηγορείται ότι έβαζε στο μάτι -και κατά πως φαίνεται στο κρεβάτι- πορνοστάρ.

Δεν είναι μόνον οι αποκαλύψεις που είχε κάνει η Στόρμι Ντάνιελς -κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- σε συνέντευξή της το 2011 για τη σεξουαλική της σχέση με τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Κατά καιρούς το όνομά του έχει συνδεθεί με διάφορα «κουνελάκια» του Playboy και πρωταγωνίστριες ταινιών μόνον για ενηλίκους.

Κάρεν Μακ Ντούγκαλ

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 0

Η Κάρεν Μακ Ντούγκαλ το 2007

Η καριέρα της πρώην νηπιαγωγού πήρε τα πάνω της μετά την εμφάνισή της σε διαγωνισμό ομορφιάς με μαγιό στην Ιντιάνα, αλλά εκτοξεύτηκε όταν έγινε ένα από τα διασημότερα «κουνελάκια» του Playboy και Playmate της Χρονιάς το 1998.

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 1

Η Κάρεν Μακ Ντούγκαλ φέρεται να έλαβε πάνω από 150.000 δολάρια από το αμερικανικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό The National Enquirer για να αποκαλύψει λεπτομέρειες για μια σεξουαλική της επαφή με τον Τραμπ το 2006 – ένα χρόνο μετά το γάμο του με τη Μελάνια-, αλλά το περιοδικό ουδέποτε δημοσίευσε τη συνέντευξη, καθώς ο Ντέιβιντ Πέκερ, πρόεδρος και ΔΣ της American Media Inc, ιδιοκτήτριας εταιρείας του National Enquirer, είναι φίλος και υποστηρικτής του Τραμπ.

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 2

H Kάρεν Μακ Ντούγκαλ και ο Ντόναλντ Τραμπ (Φωτογραφία: Twitter)

Η συμφωνία που έκλεισε η Μακ Ντούγκαλ με την εταιρεία προέβλεπε ότι θα πλήρωνε πρόστιμο αν μιλούσε σε άλλο μέσο ενημέρωσης για τη σχέση της με τον Τραμπ. Φίλη της, ωστόσο, είπε στην Wall Street Journal ότι ο δεσμός τους κράτησε κάπου δέκα μήνες κι ότι οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος κατόπιν προσκλήσεως του Τραμπ.

Βικτόρια Ζντροκ

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 3

H Βικτόρια Ζντροκ

Το γεννημένο το 1973 στην Ουκρανία φωτομοντέλο, ηθοποιός ερωτικών έργων, συγγραφέας, κλινική ψυχολόγος και playmate του Playboy τον Οκτώβριο του 1994, υποστηρίζει ότι βγήκε αρκετά ραντεβού με τον Ντόναλντ Τραμπ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά ουδέποτε κατέληξε στο κρεβάτι μαζί του γιατί την απωθούσαν οι κομπασμοί του ότι έδινε στις ερωτικές του συντρόφους τους «καλύτερους οργασμούς».

«Προσπαθούσε να με φιλήσει κι έλεγε πόσο υπέροχος εραστής είναι. Μου μιλούσε πάντα για ένα κορίτσι, ένα supermodel και πώς της χάρισε τους καλύτερους οργασμούς της ζωής της και πόσο της έλειπε εκείνος. Ουδέποτε με ρώτησε για μένα, πράγμα που απωθεί ιδιαίτερα ένα κορίτσι. Δεν το καταλαβαίνει. Τον βρήκα ρηχό, ψεύτικο και επιδειξιμανή.»

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 4

Στην ίδια συνέντευξη που παραχώρησε το 2004 στο περιοδικό Stepping Out η 44χρονη σήμερα Ζντροκ είχε πει ότι ο Τραμπ ξόδευε όλο το χρόνο που βρίσκονταν μαζί για να της αφηγείται ιστορίες για τις γυναίκες που ήθελαν απεγνωσμένα να τα φτιάξουν μαζί του. «Το άλλο πράγμα, για το οποίο αρέσκεται να μιλάει είναι πόσο υπέροχος εραστής είναι. “Άμα κάνεις έρωτα μαζί μου, δεν θα μπορέσεις να ξανακάνεις έρωτα με κάποιον άλλο”, μου είπε».

Αλλά εκείνη δεν θέλησε να αποτελέσει άλλο ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη του. «Δεν μπορούσα να χαλαρώσω μαζί του», είπε, «γιατί ασχολείται συνέχεια με τα μαλλιά του».

Όταν έμαθε τι είπε η Ζντροκ γι’ αυτόν ο Τραμπ απάντησε στο δημοσιογράφο που τον ρώτησε: «Κάνε μου τη χάρη. Έχω καλό γούστο στις γυναίκες. Αυτή μοιάζει με γ@..ένη τριτοκλασάτη πόρνη. Κοίτα τη φωτογραφία της. Ουδέποτε βγήκα ραντεβού μαζί της και βλέποντας αυτή τη φωτογραφία ουδέποτε θα το έκανα.»

Άννα Νικόλ Σμιθ

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 5

Η χυμώδης ξανθιά από το Τέξας έγινε γνωστή στο -ανδρικό ως επί το πλείστον- κοινό το 1993, όταν το Playboy την έχρισε «κουνελάκι της χρονιάς».

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 6

Πρωταγωνίστησε σε reality show το 2002 αλλά η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν παντρεύτηκε τον 89χρονο «πετρελαιά» Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ. Τον γνώρισε σ’ ένα στριπτιζάδικο στο Χιούστον κι ήταν μόλις 26 ετών όταν παντρεύτηκαν το 1994. Ο Μάρσαλ πέθανε 14 μήνες αργότερα.

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 7

O Ντόναλντ Τραμπ και η Άννα Νικόλ Σμιθ

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Άννα Νικόλ Σμιθ είχε συνάψει δεσμό με τον Ντόναλντ Τραμπ και εθεάθη αρκετές φορές στο πλευρό του, ουδέποτε, όμως, επιβεβαίωσαν δημοσίως ότι είχαν ερωτική σχέση.

Το μοντέλο πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Χόλιγουντ το 2007 σε ηλικία 39 ετών. Μετά το θάνατό της ο Τραμπ είχε μιλήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή για τη φιλία τους. «Είδα την Άννα Νικόλ Σμιθ την πρώτη μέρα, ή εβδομάδα που ήρθε στη Νέα Υόρκη. Είχε ύψος 1,80μ. Τέλειο σώμα, τέλειο πρόσωπο και τα καλύτερα μαλλιά που έχω δει. Τα μαλλιά με φτιάχνουν, ΟΚ; Κι αυτή είχε τέλεια μαλλιά. Όταν άνοιγε το στόμα της, όμως... »

Στόρμι Ντάνιελς

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 8

Η πρώτην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς -κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη του 2011 -κατά την οποία μάλιστα είχε περάσει και από ανιχνευτή ψεύδους- ότι είχε σεξουαλική σχέση -μάλλον αδιάφορη- με τον Τραμπ μετά τη συνάντησή τους σε τουρνουά γκολφ στη Νεβάδα το 2006, λίγους μήνες αφότου η τελευταία σύζυγός του, Μελάνια, έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Μπάρον.

Η Ντάνιελς είπε ότι δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό κι ότι έκαναν μόνον μία σεξουαλική στάση «όπως θα περίμενε κανείς από κάποιον της ηλικίας του». Πρόσθεσε ότι είχαν καλή χημεία κι ότι της είπε ότι ήταν «όμορφη και έξυπνη σαν την κόρη του». Η 38χρονη πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών υποστήριξε ότι ο Τραμπ την αποκαλούσε «γλύκα», ότι της ζήτησε να του υπογράψει ένα DVD από την ταινία της “3 Wishes” του 2006 κι ότι της τηλεφωνούσε κάθε δέκα μέρες μετά την πρώτη τους επαφή.

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 9

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal ο δικηγόρος Μάικλ Κοέν του Τραμπ κατέβαλε το 2016, έναν μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές, 130.000 δολάρια στην Ντάνιελς για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα των ακινήτων. Τις πληροφορίες διέψευσε πάντως κατηγορηματικά ο Λευκός Οίκος.

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 10

Το περιοδικό In Touch αναμένεται να κυκλοφορήσει προσεχώς ολόκληρη τη συνέντευξη των 5.500 λέξεων που είχε παραχωρήσει η Ντάνιελς το 2011 με γαργαλιστικές λεπτομέρειες για εκείνες τις συνευρέσεις της με τον νυν ένοικο του Λευκού Οίκου.

Αλάνα Έβανς

Με αυτές τις πορνοστάρ και με αυτά τα κουνελάκια του PlayBoy είχε σχέση ο Τραμπ | iefimerida.gr 11

Η στριπτιζέζ και πορνοστάρ από το Κεντάκι υποστηρίζει ότι η Στόρμι Ντάνιελς την είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Τραμπ το 2006 για ένα τρίο με τον μεγιστάνα των ακινήτων. H Αλάνα Έβανς λέει ότι τον γνώρισε στο τουρνουά γκολφ στη Νεβάδα, όπου είχε πάει με κάποιες συναδέλφους της κι ότι αφού απέρριψε την πρόσκληση, της τηλεφώνησαν ξανά πολλές φορές τόσο η Ντάνιελς όσο και ο Τραμπ.

«Η Στόρμι με πήρε 4-5 φορές τηλέφωνο και τις δύο τελευταίες ήταν κι ο Ντόναλντ μαζί της, τον άκουγα να λέει “έλα τώρα, Αλάνα, έλα να γλεντήσουμε. Έλα στο πάρτι, σε περιμένουμε”». Τελικά εκείνη (λέει ότι) απηύδησε κι έκλεισε το τηλέφωνο.

Την επομένη ισχυρίζεται ότι συνάντησε τυχαία τη Ντάνιελς και τη ρώτησε πώς τα πέρασε με τον Τραμπ. «Εκείνη μου είπε: “το μόνο που θα πω είναι ότι κατέληξα με τον Ντόναλντ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Φαντάσου τον να φορά τα στενά του εσώρουχα και να με κυνηγά στο δωμάτιο”. Κι εγώ είπα “Δεν χρειαζόταν να το ακούσω αυτό”».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ