Πάρτι για τον ένα χρόνο στην Προεδρία κάνει ο Τραμπ – Με είσοδο από 100.000 δολάρια! - iefimerida.gr

Πάρτι για τον ένα χρόνο στην Προεδρία κάνει ο Τραμπ – Με είσοδο από 100.000 δολάρια!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη επέτειο της ορκωμοσίας του ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών θα γιορτάσει ο Ντόναλντ Τραμπ με ένα πάρτι στο θέρετρό του Μαρ-α-λάγκο στη Φλόριντα, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 100.000 δολάρια το ζευγάρι.

Πάρτι για τον ένα χρόνο στην Προεδρία κάνει ο Τραμπ – Με είσοδο από 100.000 δολάρια!  | iefimerida.gr 0

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με την πρόσκληση, είναι για το δείπνο και μια φωτογραφία με τον πρόεδρο, αναφέρει το Bloomberg. Αν όμως μπορείτε να δώσετε 250.000 δολάρια, τότε θα μπορείτε να λάβετε μέρος και σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

Ο Τραμπ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους τον Νοέμβριο πως είχε σκεφτεί να γιορτάσει εκείνο το μήνα, ένα χρόνο μετά τη νίκη του επί της Χίλαρι Κλίντον, αλλά περιόδευε στην Ασία εκείνη την εποχή.

Πάρτι για τον ένα χρόνο στην Προεδρία κάνει ο Τραμπ – Με είσοδο από 100.000 δολάρια!  | iefimerida.gr 1

Η εκδήλωση, που φιλοξενείται από την Ρόνα Ρόμνεϊ ΜακΝτάνιελ, την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικανών και τον βασιλιά των καζίνο, Στιβ Γουάιν, θα ωφελήσει την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και της Εθνικής Επιτροπής.

Εν τω μεταξύ, η γαλλική Liberation «περιποιείται» με το σημερινό εξώφυλλό της τον αμερικανό πρόεδρο. «Ο Τραμπ έναν χρόνο μετά», είναι ο τίτλος της εφημερίδας και δείχνει ένα δάχτυλο (το νύχι είναι βαμμένο με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και το πρόσωπο του Τραμπ), το μεσαίο, υψωμένο.

Πάρτι για τον ένα χρόνο στην Προεδρία κάνει ο Τραμπ – Με είσοδο από 100.000 δολάρια!  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ