Τερέζα Μέι και Μακρόν βγάζουν selfie όπως στο Χόλιγουντ [εικόνα] - iefimerida.gr

Τερέζα Μέι και Μακρόν βγάζουν selfie όπως στο Χόλιγουντ [εικόνα]

MAKRON
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να διαφωνούν σε όλα, μετά το Brexit, αλλά ο γάλλος πρόεδρος και η βρετανίδα πρωθυπουργός βρήκαν αρκετά κοινά σημεία στην συνάντησή τους την Πέμπτη.

Η Τερέζα Μέι, μάλιστα, δεν αντιστάθηκε στη γοητεία του Εμανουέλ Μακρόν και έβγαλε μια selfie μαζί του, την οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Ο Γάλλος Πρόεδρος ήταν αυτός που τράβηξε τη φωτογραφία με το κινητό της Μέι, σε ένα επίσημο δείπνο με διάσημους καλεσμένους από τον χώρο των τεχνών, του θεάματος και του αθλητισμού.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει:

«Χθες το βράδυ, ο Εμάνουελ Μακρόν και εγώ ήμασταν περήφανοι να γιορτάσουμε τις εξαιρετικές αξίες και τους ταλαντούχους ανθρώπους που συνδέουν τις χώρες μας».

Τερέζα Μέι και Μακρόν βγάζουν selfie όπως στο Χόλιγουντ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η παρουσιάστρια Ellen DeGeneres τράβηξε πρώτη αυτού του είδους την selfie, στα Οσκαρ 2014, και η φωτογραφία της θεωρήθηκε η καλύτερη του κόσμου. Από τότε όλοι την μιμούνται:

Τερέζα Μέι και Μακρόν βγάζουν selfie όπως στο Χόλιγουντ [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Εμανουέλ Μακρόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ