Περίεργη διάρρηξη: Ανοιξαν το σπίτι του αστυνομικού στους Αγ. Αναργύρους, που σκότωσε την οικογένειά του - iefimerida.gr

Περίεργη διάρρηξη: Ανοιξαν το σπίτι του αστυνομικού στους Αγ. Αναργύρους, που σκότωσε την οικογένειά του

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Αγ. Ανάργυροι: Διέρρηξαν το σπίτι του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπίτι όπου έγινε το φονικό στους Αγίους Αναργύρους διέρρηξαν άγνωστοι πριν από λίγες μέρες.

Στο σπίτι όπου πριν από έναν μήνα ο αστυνομικός δολοφόνησε τη σύζυγο, την πεθερά και την 4χρονη κόρη του, ενώ στο τέλος αυτοκτόνησε, είχε σφραγιστεί από την ΕΛ.ΑΣ. με κλειδαριά, ωστόσο οι διαρρήκτες παραβίασαν τα παράθυρα και μπήκαν και στα δύο διαμερίσματα (του αστυνομικού και της πεθεράς του).

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν έχει κλαπεί κάτι, καθώς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, η αστυνομία θα ερευνήσει σήμερα το σπίτι, διότι τα κλειδιά έχουν παραδοθεί στο Ειρηνοδικείο, με αποτέλεσμα να πρέπει να είναι παρών και δικαστικός λειτουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομικός Άγιοι Ανάργυροι φονικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ