Τώρα στη Ζαλοκώστα το ραντεβού Παγκάλου με βουλευτές - iefimerida.gr

Τώρα στη Ζαλοκώστα το ραντεβού Παγκάλου με βουλευτές

Στις 6.30 στη Ζαλοκώστα το ραντεβού Παγκάλου με βουλευτές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραντεβού με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχει αυτήν την ώρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος με στόχο την δημιουργία ενός «αντιβενιζελικού μπλοκ». Η συνάντηση γίνεται στα γραφεία της Αντιπροεδρίας στη Ζαλοκώστα, δηλαδή μερικούς μόνο ορόφους κάτω από τα γραφεία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος φέρεται να ενθαρρύνει τον Γιάννη Ραγκούση να κατέβει υποψήφιος απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Χρήστο Παπουτσή. Ανάμεσα στους βουλευτές που παρευρίσκονται είναι ο Ηλίας Μόσιαλος, ο Γιώργος Ντόλιος, καθώς και ένας περιορισμένος αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που προτιμούν μια τρίτη λύση εκτός από το Βενιζέλο και τον Παπουτσή.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τηλεφωνούσε από χτες σε βουλευτές για να τους προσκαλέσει στο αποψινό ραντεβού. Οι περισσότεροι φέρονται να του ξεκαθάρισαν ότι έχουν κάνει την επιλογή τους και αρνήθηκαν ευγενικά να πάνε. Ενώ κάποιοι άλλοι δέχτηκαν να πάνε χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα συμπορευτούν με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Λέγεται ότι ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης που έχει μπει στο πειρασμό να θέσει υποψηφιότητα επικοινωνεί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει τι απήχηση θα είχει μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Στο αποψινό ραντεβού ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης δεν παρευρέθη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ