Το 1ο επεισόδιο των σειρών «Divorce II», «Crashing II» και «Mosaic» δωρεάν για όλους στο novaguide.gr

Η Nova για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί και διαθέτει δωρεάν σε όλους το 1ο επεισόδιο των σειρών «Divorce II», «Crashing II» και της νέας σειράς «Mosaic», από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στο novaguide.gr.

Οι πολυαγαπημένες σειρές της HBO, «Divorce II», με πρωταγωνίστρια την μοναδική Sarah Jessica Parker και η επεισοδιακή κωμική σειρά «Crashing II», προβάλλονται κάθε Κυριακή στις 4:00 και 4:30, αντίστοιχα, μετά τα μεσάνυχτα, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους! Επιπλέον, οι σειρές μεταδίδονται και σε Prime Time προβολή κάθε Δευτέρα στις 21.00 και στις 21:45 στο Novacinema4HD.

Η μίνι σειρά της HBO «Mosaic», του οσκαρικού σκηνοθέτη Steven Soderbergh, κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο κανάλι των σειρών Novacinema4HD! Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται καθημερινά, ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους και το μυστήριο θα λυθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, με διπλό επεισόδιο για το μεγάλο φινάλε! Παράλληλα, η σειρά θα προβάλλεται και σε Prime Time προβολή από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 23:00, στο Novacinema4HD.

Οι σειρές έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ