Η Βόρεια Κορέα ζητά επισιτιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ! - iefimerida.gr

Η Βόρεια Κορέα ζητά επισιτιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ!

Η Βόρεια Κορέα ζητά επισιτιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη είδηση κάνει εδώ και λίγη ώρα τον γύρο του κόσμου, και είναι αυτή της ενδεχόμενης συνεργασίας ΗΠΑ, και Βορείου Κορέας, καθώς το απομονωμένο για δεκαετίες κράτος, φαίνεται να αποφάσισε να σταματήσει τις πυρηνικές δοκιμές με αντάλλαγμα επισιτιστική βοήθεια από την Δύση.

Όπως δημοσιεύει το onalert.gr, πολλά φαίνεται πως έχουν αλλάξει μετά τον θάνατο του Κιμ Ιλ Γιονγκ. Η διεθνής απομόνωση, που ήταν δόγμα χαραγμένο τόσο στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας, όσο και στους ίδιους τους πολίτες, για πολλές δεκαετίες, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντηπάρτμεντ, η Βόρειος Κορέα αποφάσισε να σταματήσει τις πυρηνικές δοκιμές, προκειμένου να λάβει επισιτιστική βοήθεια από την Ουάσινγκτον, πράγμα που αποτελεί κέρδος για τις ΗΠΑ, οι οποίες βλέπουν έναν «πονοκέφαλο» να υποχωρεί, προς το παρόν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ