Ο Γούντι Αλεν απαντά -Ποτέ δεν κακοποίησα σεξουαλικά την κόρη μου, τη βάζει η μητέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Γούντι Αλεν απαντά -Ποτέ δεν κακοποίησα σεξουαλικά την κόρη μου, τη βάζει η μητέρα της [εικόνες]

(Φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου απορρίπτει ο Γούντι Αλεν, ο οποίος έχει βρεθεί στη δίνη σεξουαλικού σκανδάλου.

Η Φάροου εμφανίστηκε στο CBS Morning Show και επανέλαβε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Αλεν, ο οποίος ισχυρίζεται πως την ακούμπησε σε επίμαχα σημεία του σώματός της όταν ήταν επτά ετών.

Ο Γούντι Αλεν απαντά -Ποτέ δεν κακοποίησα σεξουαλικά την κόρη μου, τη βάζει η μητέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

CBS

Ο Γούντι Αλεν απαντώντας στους ισχυρισμούς κατηγορεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Ντίλαν, Μία Φάροου, για «αδυσώπητο δασκάλεμα» προκειμένου να κάνει το παιδί τους να θεωρεί πως ο πατέρας της είναι «ένα επικίνδυνο, σεξουαλικό αρπακτικό».

Ο καλλιτέχνης, σε δήλωσή του, επεσήμανε πως για το περιστατικό έχει γίνει έρευνα, η οποία δεν επιβεβαίωσε την κατηγορία. Ο Αλεν κατηγορεί την Φάροου πως χρησιμοποιεί «το κίνημα Time's Up για να επαναλάβει αυτόν τον ψευδή ισχυρισμό της».

«Ποτέ κακοποίησα την κόρη μου, όλες οι έρευνες ολοκληρώθηκαν πριν από 25 χρόνια», δηλώνει ο Αλεν και προσθέτει: «Οταν με κατηγόρησαν, πριν 25 χρόνια, έγινε σχετική έρευνα τόσο από ειδική κλινική όσο και από την πρόνοια. Και οι δύο μετά από έρευνα μηνών, κατέληξαν ανεξάρτητα στο συμπέρασμα πως δεν υπήρχε παρενόχληση, ενώ αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ένα ευάλωτο παιδί που είχε δασκαλευτεί να πει αυτή την ιστορία από την θυμωμένη μητέρα της μετά από τον χωρισμό».

Να θυμίσουμε πως ο Γούντι Αλεν είχε εγκαταλείψει τη Μία Φάροου και παντρεύτηκε μια από τις υιοθετημένες αδελφές της Ντίλαν.

Ο Γούντι Αλεν απαντά -Ποτέ δεν κακοποίησα σεξουαλικά την κόρη μου, τη βάζει η μητέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

AP Photo/Frankie Ziths

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ