Δραματικές εικόνες από τις ΗΠΑ: Ταχύπλοο πέφτει πάνω σε ψαρόβαρκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Δραματικές εικόνες από τις ΗΠΑ: Ταχύπλοο πέφτει πάνω σε ψαρόβαρκα [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τρομακτικές σκηνές που έζησε ένας ψαράς κι οι φίλοι του όταν είδαν ένα ταχύπλοο να πέφτει στη βάρκα τους κατέγραψε κάμερα στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 47χρονος Μπράιαν Μάες είχε πάει να ψαρέψει σολωμούς στον ποταμό Κολούμπια με φίλους του όταν είδα το μήκους 10 μέτρων ταχύπλοο να κατευθύνεται πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Άρχισαν να κουνούν τα χέρια και να φωνάζουν για να ειδοποιήσουν τον χειριστή του ταχύπλοου, αλλά εκείνο συνέχισε ακάθεκτο την πορεία του. Ευτυχώς πρόλαβαν να πηδήξουν στο ποτάμι κλάσματα του δευτερολέπτου πριν η βάρκα τους διαλυθεί.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 75χρονο χειριστή του ταχύπλοου, Μάρλιν Λη Λάρσεν, ο γαμπρός του οποίου είπε στις Αρχές ότι είχε δει τον πεθερό του να κοιτά το κινητό του και τον προειδοποίησε να προσέχει, αν και ο τελευταίος το διέψευσε. Ο Μάες κατέθεσε μήνυση κατά του Λάρσεν για το περιστατικό του περασμένου Αυγούστου, διεκδικώντας αποζημίωση για την κατεστραμμένη βάρκα του, αλλά και για τα ιατρικά έξοδα για τα τραύματα που υπέστη στο γόνατο, τον αστράγαλο και το χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ