Τάνια Τρύπη: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με τις κόρες της για εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες] - iefimerida.gr

Τάνια Τρύπη: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με τις κόρες της για εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τάνια Τρύπη, Τζένη Καζάκου, Μαρίνα Μάρδα.

Η ηθοποιός και οι δύο κόρες της φωτογραφήθηκαν πρώτη φορά για εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού, συγκεκριμένα του περιοδικού Hello!. H τρυφερή σχέση της ηθοποιού με τις κόρες της αποτυπώνεται πολλές φορές σε φωτογραφίες που η πρώτη δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ομως, αυτή τη φορά φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό περιοδικού και μίλησαν για τη σχέση που τις ενώνει. Η Τάνια Τρύπη και ο πατέρας της Τζένης Καζάκου, Κωνσταντίνος Καζάκος, φαίνεται ότι μετέδωσαν στην κόρη τους, την αγάπη τους για το θέατρο και την υποκριτική τέχνη.

Η 18χρονη Τζένη πριν από λίγους μήνες έκανε το ντεμπούτο της συμμετέχοντας στο «Re-Action», την ελληνική, φιλοζωική, μη-εμπορική ταινία μεσαίου μήκους που δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Στην ταινία πρωταγωνίστησε η Τάνια Τρύπη.

Δείτε την φωτογράφιση της Τάνιας Τρύπη με τις κόρες της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάνια Τρύπη ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ ΚΟΡΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ