Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έφερε έσοδα 667 εκατ. δολαρίων στη βρετανική οικονομία

Όπως και η Κέιτ Μίντλετον πριν από αυτή, έτσι και η Μέγκαν Μαρκλ έγινε στιγμιαία fashion icon τη στιγμή που ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Όλα όσα φοράει και κάνει η Μέγκαν γίνονται αντικείμενο λατρείας και αυτό μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Brand Finance, που ανακοίνωσε το Forbes, η είσοδος της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια αναμένεται να αυξήσει την οικονομία κατά 667 εκατομμύρια δολάρια φέτος, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν λάβει κανείς υπόψη τι έγινε μετά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η εμμονή του κοινού με την Μέγκαν θα εμβαθύνει με την πάροδο του χρόνου. Ειδικά όταν γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η Μαρκλ ακολουθεί τα βήματα της Κέιτ Μίντλετον, της οποίας το fashion-icon status αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στη βρετανική βιομηχανία μόδας.

Αλλά η Μέγκαν, με θαυμαστές στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πιο μοντέρνο και λιγότερο παραδοσιακό στυλ από ότι η Κέιτ, είναι πιθανό να ξεπεράσει το πανδαιμόνιο που προκαλεί η δούκισσα του Κέμπριτζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ