Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έφερε έσοδα 667 εκατ. δολαρίων στη βρετανική οικονομία - iefimerida.gr

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έφερε έσοδα 667 εκατ. δολαρίων στη βρετανική οικονομία

Η νέα πριγκίπισσα Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως και η Κέιτ Μίντλετον πριν από αυτή, έτσι και η Μέγκαν Μαρκλ έγινε στιγμιαία fashion icon τη στιγμή που ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ έφερε έσοδα 667 εκατ. δολαρίων στη βρετανική οικονομία | iefimerida.gr 0

Όλα όσα φοράει και κάνει η Μέγκαν γίνονται αντικείμενο λατρείας και αυτό μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Brand Finance, που ανακοίνωσε το Forbes, η είσοδος της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια αναμένεται να αυξήσει την οικονομία κατά 667 εκατομμύρια δολάρια φέτος, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν λάβει κανείς υπόψη τι έγινε μετά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η εμμονή του κοινού με την Μέγκαν θα εμβαθύνει με την πάροδο του χρόνου. Ειδικά όταν γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η Μαρκλ ακολουθεί τα βήματα της Κέιτ Μίντλετον, της οποίας το fashion-icon status αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στη βρετανική βιομηχανία μόδας.

Αλλά η Μέγκαν, με θαυμαστές στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πιο μοντέρνο και λιγότερο παραδοσιακό στυλ από ότι η Κέιτ, είναι πιθανό να ξεπεράσει το πανδαιμόνιο που προκαλεί η δούκισσα του Κέμπριτζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ