Μετεωρίτης εκρήγνυται στον ουρανό του Μίσιγκαν και προκαλεί σεισμό μεγέθους 2 ρίχτερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μετεωρίτης εκρήγνυται στον ουρανό του Μίσιγκαν και προκαλεί σεισμό μεγέθους 2 ρίχτερ [βίντεο]

Τη νύχτα μέρα έκανε ο μετεωρίτης στο Μίσιγκαν. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας μετεωρίτης εξερράγη στον ουρανό κοντά στο Νιου Χέβεν του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

Το USGS ανέφερε επίσης πως η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε σεισμό έντασης 2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη το βράδυ, δείχνουν έναν ιπτάμενο βράχο να εκπέμπει ένα έντονο φως στον νυχτερινό ουρανό, μετατρέποντας για μια στιγμή τη νύχτα σε μέρα.

Μετά από πολλές κλήσεις, το Γραφείο Εσωτερικής Ασφάλειας και Έκτακτης Ανάγκης, δήλωσε πως οι κάτοικοι δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς επρόκειτο για μια «φυσική φλόγα μετεωριτών».

«Ενώ πολλοί μπορεί να ανέφεραν πως άκουσαν μία έκρηξη, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάτι προσγειώθηκε στο έδαφος ή προκάλεσε ζημιές. Το πιο πιθανό ήταν η έκρηξη να οφειλόταν στην διάλυση του μετεωρίτη» πρόσθεσε το Γραφείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετεωρίτης έκρηξη Σεισμός Μίσιγκαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ