Ιγκλέσιας και Κουρνίκοβα δείχνουν για πρώτη φορά τα δίδυμά τους [εικόνες]

Τις πρώτες φωτογραφίες των νεογέννητων μωρών τους μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα.

Ο 42χρονος τραγουδιστής και η 36χρονη πρώην άσος του τένις έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα ακριβώς πριν από ένα μήνα.

My Sunshine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) στις 16 Ιαν, 2018 στις 9:39 πμ PST

Την Τρίτη το ζευγάρι δημοσίευσε ο καθένας στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από τα μωράκια. Και οι δύο συνόδευσαν τις φωτογραφίες με τη λεζάντα: «Η λιακάδα μου».

My Sunshine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Аня (@annakournikova) στις 16 Ιαν, 2018 στις 10:48 πμ PST

Το μωρό που κρατά ο Ενρίκε κοιμάται ενώ αυτό που κρατά στα χέρια της η Άννα είναι χαμογελαστό την ώρα που εισπράττει ένα φιλί από την μαμά του.

Κανείς από τους δύο γονείς δεν διευκρίνισε αν στη φωτογραφία του κρατά το γιο τους Νικόλα ή την κόρη τους Λούσι.

Το διάσημο ζευγάρι εξέπληξε τους πάντες με την είδηση ότι έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα στις 16 Δεκεμβρίου, έχοντας καταφέρει να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη.

Ο Ενρίκε και η Άννα είναι ζευγάρι εδώ και 16 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ για το τραγούδι «Escape».

Η μητέρα του Ενρίκε, Ισαμπέλ Πρίσλερ, δήλωσε στο ισπανικό περιοδικό Hola! Το Δεκέμβριο: «Ο Ενρίκε είναι πάρα πολύ χαρούμενος».

Πέρυσι, η Άννα είχε φουντώσει τις φήμες για γάμο όταν άρχισε να κυκλοφορεί με ένα μεγάλο μονόπετρο. Ωστόσο, σε συνέντευξή του το περασμένο καλοκαίρι ο Ενρίκε αποκάλυψε πως παρόλο που οι δυο τους είναι ζευγάρι, δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ