Εκλεισε η συμφωνία ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού για Μολέδο - iefimerida.gr

Εκλεισε η συμφωνία ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού για Μολέδο

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάσα από το να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Αθήνα και τη συμφωνία με τον παίκτη για το συμβόλαιό του στη σημερινή του συνάντηση με τον Βραζιλιάνο στόπερ και τον Παναθηναϊκό.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας όλων των εμπλεκόμενων πλευρών θεωρείται πως είναι πλέον θέμα χρόνου, καθώς το μόνο που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε λίγο την προσφορά του τόσο προς τον Μολέδο όσο και προς τον Παναθηναϊκό, ενώ για πρώτη φορά στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Μυστακίδη.

Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ο Μολέδο θα ταξιδέψει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και την αντίθετη διαδρομή προς την Αθήνα θα κάνουν οι Κάτσε και Κωνσταντινίδης, ως έμψυχα ανταλλάγματα, ενώ το ποσό του ενοικίου που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός θα είναι περίπου 350.000 ευρώ, συν ένα μέρος του συμβολαίου που οφείλεται στον Μολέδο.

Tην ίδια ώρα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στη Γαλλία που κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ της Ρεν και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Οι Γάλλοι τις τελευταίες ώρες επιμένουν και γράφουν, ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στη Ρεν και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μάλιστα αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του θα είναι διάρκειας 2,5 ετών, χωρίς ωστόσο η ομάδα της Βρετάνης να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πει όχι στις δύο προτάσεις των Γάλλων, που θα επανέλθουν όπως λέγεται και με νέα βελτιωμένη πρόταση και μεγαλύτερη των 4,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ μολεδο Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ