Πυροσβέστης πιάνει στον αέρα μωρό από φλεγόμενο κτίριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πυροσβέστης πιάνει στον αέρα μωρό από φλεγόμενο κτίριο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απίστευτη γενναιότητα ένας πυροσβέστης έπιασε στον αέρα παιδιά που έριχνε ο απελπισμένος πατέρας τους από μια σκάλα στον δεύτερο όροφο ενός φλεγόμενου κτιρίου, σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

Πάνω από 45 πυροσβέστες έδωσαν μάχη σε μια πολυκατοικία της Τζόρτζια στις 3 Ιανουαρίου, διασώζοντας συνολικά 12 άτομα. Η Ένωση Πυροσβεστών έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο των ηρώων, που έγινε αμέσως viral

«Πιάναμε τα μωρά όπως στο ποδόσφαιρο – κυριολεκτικά» δήλωσε στο CBS News ο επικεφαλής τς Πυροσβεστικής Έρικ Τζάκσον. «Κάποιοι ενήλικες που βρίσκονταν στο μπαλκόνι πετούσαν τα μωρά τους στους ώμους μας. Ορισμένοι πυροσβέστες έπιαναν τα μωρά, κάτι που ήταν πραγματικά απίστευτο».

Στο βίντεο, ο πυροσβέστης τρίτης γενιάς Σκοτ Στρουπ, φαίνεται να πιάνει ένα παιδί που πετά ο πατέρας του, Λανς Ράγκλαντ. Ένα άλλο μωρό έπιασε και η πυροσβέστης Τζάκι Πεκρούλ.

Το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα ήταν ‘Θεέ μου κάνε να πιάσω το μωρό» είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox5 Atlanta, η Πεκρούλ, μητέρα τριδύμων. «Άπλωσα τα χέρια μου και το έπιασα. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο» συμπλήρωσε.

«Δε θέλουμε να βλέπουμε κανέναν γονιό να χάνει το παιδί του».

Τέσσερις ενήλικες και 8 παιδιά ηλικίας μεταξύ ενός μηνός και τριών ετών διασώθηκαν από την πυρκαγιά, ενώ πολλοί υπέφεραν από την εισπνοή καπνού. Ωστόσο, χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών, κανείς δεν σκοτώθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ