Medium, Large ή XL: Ποιο είναι το μέγεθός σου και πώς θα ψωνίσεις σύμφωνα με αυτό - iefimerida.gr

Medium, Large ή XL: Ποιο είναι το μέγεθός σου και πώς θα ψωνίσεις σύμφωνα με αυτό

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eίμαστε παλι εδώ όπως κάθε Τρίτη. Αφού ξεπεράσαμε την χθεσινή Blue Monday και την Κυριακή που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα με πεταμένα ρούχα προς όλες τις κατευθύνσεις και κόσμο που σπρώχνει στα ταμεία και βγήκαμε αλώβητες, είμαστε μια χαρά.

Για εσένα που δεν πλησιάζεις καν τα καταστήματα, σε καταλαβαίνω απόλυτα η κατάσταση στις εκπτώσεις είναι για βετεράνους του shopping. Με αφορμή λοιπόν την αρχή των εκπτώσεων ας δούμε τι μου στείλατε αυτή την εβδομάδα.

Μαρία Χ:. Eίμαι 50 ετών, 1,62 ύψος 68 κιλά. Τα κιλά μου είναι μοιρασμένα, με πρόβλημα στην κοιλιά. Μου αρέσουν τα casual ρούχα θα ήθελα μερικές συμβουλές για το πώς να ντύνομαι στην καθημερινότητά μου.

Τα 68 κιλά κανονικά είναι λίγο παραπάνω για το 1,62 ύψος αλλά αφού τα έχεις κατανεμημένα ισομερώς είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Θα πρότεινα φορέματα σε Α γραμμή έως το γόνατο για άνεση και ευκολία, προσοχή στα τζιν. Θα πρέπει να σου δίνουν ύψος και να έχουν πολύ καλή εφαρμογή.

Από εδώ δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια γραμμή αλλά μπορώ να σου πω να αποφύγεις τα φαρδιά, boyfriend και mommy jeans....

Διαβάστε τις συμβουλές της Πελαγίας Χριστάκη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ μέγεθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ