Τεράστιοι χιονάνθρωποι σε πάρκο στην Κίνα -Χρησιμοποίησαν 30.000 κυβικά μέτρα χιονιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Τεράστιοι χιονάνθρωποι σε πάρκο στην Κίνα -Χρησιμοποίησαν 30.000 κυβικά μέτρα χιονιού [εικόνες]

Σε θεματικό πάρκο στο Χαρμπίν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορώντας καπέλα και πλεκτά κασκόλ, 2.018 χιονάνθρωποι διαφόρων μεγεθών έκαναν χθες το ντεμπούτο τους σε θεματικό πάρκο στο Χαρμπίν, την πρωτεύουσα της βορειοανατολικής επαρχίας Χεϊλονγκτζιάνγκ.

Περίπου 200 γλύπτες ασχολήθηκαν με τη δημιουργία τους, με τον ψηλότερο χιονάνθρωπο να φθάνει τα 20 μέτρα και τον μικρότερο μόλις τα 50 εκατοστά, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του έργου Χόου Γινγκλί.

Ο Χόου πρόσθεσε ότι οι γλύπτες χρησιμοποίησαν περίπου 30.000 κυβικά μέτρα χιονιού για τα δημιουργήματά τους που αναπαριστούν διάφορες μορφές, όπως τα 12 ζώα του κινεζικού ζωδιακού κύκλου.

2,018-strong snowman swarm displayed in Harbin for New Year... pic.twitter.com/FML0ZUvR6s

Οι χιονάνθρωποι προσέλκυσαν πολλούς τουρίστες που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. «Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο ‘βασίλειο των χιονανθρώπων’. Είναι απίστευτο», δήλωσε ο Γουάνγκ Ντονγκ, που επισκέφθηκε το πάρκο.

Harbin in China decorated with statues of 2000 Snowman- 10 January 2018- 92NewsHDPlus https://t.co/9ntkUIzZ8L pic.twitter.com/zmRT2jVOFF

A 20-meter-tall giant snowman, which is said to be the largest one in the world, is on display in the Snowman Valley Park in Harbin city, northeast China's Heilongjiang province. pic.twitter.com/7HTU4xhpdb

Το Χαρμπίν έχει γίνει γνωστό για τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί με θέμα τον πάγο και το χιόνι, ενώ κάθε χρόνο στην πόλη πραγματοποιείται διεθνές φεστιβάλ πάγου και χιονιού.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ