Έφοδος της γερμανικής αστυνομίας σε σπίτια ιρανών πρακτόρων – Παρακολουθούσαν ισραηλινούς στόχους - iefimerida.gr

Έφοδος της γερμανικής αστυνομίας σε σπίτια ιρανών πρακτόρων – Παρακολουθούσαν ισραηλινούς στόχους

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής έξω από το ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Καρλσρούη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφόδους στις κατοικίες και τους χώρους εργασίας δέκα φερόμενων πρακτόρων του Ιράν έκανε η γερμανική αστυνομία κατόπιν αιτήματος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Οι Ιρανοί φέρονται να παρακολουθούσαν για λογαριασμό μυστικής υπηρεσίας της χώρας τους θεσμούς και πρόσωπα στη Γερμανία, ανέφερε εκπρόσωπος της εισαγγελίας, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus οι ύποπτοι παρακολουθούσαν ισραηλινούς στόχους και πρόκειται για μέλη της διαβόητης ταξιαρχίας Quds, που αναλαμβάνει για λογαριασμό της ιρανικής μυστικής υπηρεσίας Vevak δολοφονίες αντικαθεστωτικών εντός και εκτός του Ιράν, καθώς και «εξουδετέρωση» στόχων που υποδεικνύει η Παλαιστινιακή ισλαμική οργάνωση Χαμάς.

Οι έφοδοι πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων σε κτίρια στο Βερολίνο, το Ντάρμσταντ, το Βάιλχαϊμ και το Όσναμπρουκ, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις.

Πηγή: Focus

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία αστυνομία Ιράν πράκτορες QUDS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ