Μεγαλοοικονόμου στο iefimerida: Δεν έχω μίσος για τον Β. Λεβέντη [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγαλοοικονόμου στο iefimerida: Δεν έχω μίσος για τον Β. Λεβέντη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμη να κατέβει στις εκλογές με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει στο iefimerida η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων που προσχώρησε ως συνεργαζόμενη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Εφόσον, φυσικά, της γίνει πρόταση... σπεύδει να προσθέσει, με μια μικρή επιφύλαξη.

Οι λόγοι που προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγεί, είναι ότι την έπεισε ο Αλέξης Τσίπρας πως υπάρχει φως στην οικονομία.

Ακόμα και για τα επιδόματα των τριτέκνων που κόπηκαν, εκείνη πιστεύει στις υποσχέσεις του πρωθυπουργού ότι θα αναπληρωθούν... μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Αλλά δεν είναι μόνο οι θετικές εξελίξεις στην οικονομία που την έκαναν να αλλάξει στρατόπεδο. Είναι και η προσωπικότητα του πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «έξυπνο, νέο, με στόχους και άνθρωπο που δεν προέρχεται απο την οικογενειοκρατία».

Όσο για τον Βασίλη Λεβέντη που καταφέρθηκε εναντίον της για τη μεταγραφή, εκείνη δεν του κρατά κακία. «Δεν έχω κανένα μίσος με τον Βασίλη Λεβέντη. Τι έχουμε άλλωστε να χωρίσουμε;». Εύχεται, μάλιστα, στην Ένωση Κεντρώων στις επόμενες εκλογές να βγει και δεύτερο κόμμα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεγαλοοικονόμου λεβέντης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ