Ντάιαν Κρούγκερ: Οι άνδρες φοβούνται μετά το σκάνδαλο Γουάινστιν - iefimerida.gr

Ντάιαν Κρούγκερ: Οι άνδρες φοβούνται μετά το σκάνδαλο Γουάινστιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με την διάσημη ηθοποιό Ντάιαν Κρούγκερ, το κίνημα #Metoo που γεννήθηκε μετά το σκάνδαλο Γουάινστιν άλλαξε τα πράγματα στον χώρο του κινηματογράφου «γιατί οι άνδρες φοβούνται».


Ωστόσο, μιλώντας στο κανάλι BFMTV, η Κρούγκερ εξέφρασε το φόβο ότι αυτές οι αλλαγές δεν θα κρατήσουν για πολύ.


«Προς το παρόν, αλλάζει γιατί οι άνδρες φοβούνται. Κάθε μέρα, υπάρχει κάποιος καινούριος που βλέπει το όνομά του», εξομολογήθηκε η γερμανο-αμερικανή σταρ, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας της « In the Fade », του Fatih Akin, για την οποία κέρδισε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στις Κάννες.


«Αντίθετα, φοβάμαι ότι σε έξι μήνες ή σε έναν χρόνο, σε δέκα χρόνια, θα ξαναπέσουμε στην ίδια συζήτηση», πρόσθεσε.
Στην ίδια συνέντευξη, η 41χρονη ηθοποιός κατήγγειλε και τις μισθολογικές ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών. «Ποτέ δεν έχω πληρωθεί τον ίδιο μισθό με τον άνδρα παρτενέρ μου. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό», είπε.
Το πρώην μοντέλο και νυν σταρ του Χόλιγουντ καλεί τους άνδρες να δώσουν μάχη στο πλευρό των γυναικών ώστε οι συμπεριφορές να αλλάξουν μόνιμα.
«Η καθεμιά από εμάς πρέπει να έχει τα μάτια ανοιχτά, πρέπει να είμαστε πραγματικά ενωμένες γι’αυτή τη μάχη. Αλλά, ειλικρινά, νομίζω ότι οι άνδρες πρέπει να σταθούν δίπλα μας, πρέπει να πολεμήσουν για εμάς, πρέπει να έχουν μυαλό και να υπερασπιστούν και τα δικά μας δικαιώματα. Δεν είμαστε μόνο εμείς οι γυναίκες που μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ