Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! [εικόνες] - iefimerida.gr

Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! [εικόνες]

Κι όμως τη φωτογραφία αυτή έβγαλε επαγγελματίας. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις αλλά μια απίστευτα φρικτή οικογενειακή φωτογράφηση κέρδισε έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας τρελά γέλια.

Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ζάρινγκ ήρθαν σε επαφή με μία μεσήλικη γυναίκα, η οποία δήλωνε ότι ήταν επαγγελματίας φωτογράφος. Τους πήγε στο δημοφιλές Forest Park στο Σεντ Λούις, όπου και την πλήρωσαν 250 δολάρια για να τους βγάλει όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες.

Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά από 8 μήνες, οι Ζάρινγκ έλαβαν ένα δέμα που περιείχε ένα στικάκι. Αφού άνοιξαν τις φωτογραφίες, η οικογένεια κόντεψε να πεθάνει από τα γέλια.

Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα ανατριχιαστικά πρόσωπα στις φωτογραφίες δεν απεικόνιζαν τους ίδιους, αλλά έμοιαζαν περισσότερο με καρτούν ενώ τα μάτια και τα δόντια ήταν σαν να είχαν γίνει στο πρόγραμμα ζωγραφικής του υπολογιστή.

Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Είπε πως οι σκιές ήταν πραγματικά πολύ χάλια εκείνη την όμορφη, πεντακάθαρη και ηλιόλουστη ημέρα και πως ο καθηγητής της δεν της έμαθε ποτέ πώς να κάνει ρετούς στις φωτογραφίες» έγραψε η Παμ Ντέιβ Ζάρινγκ.

Πλήρωσαν 250 δολάρια γι’ αυτές τις φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό! [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Παμ πρόσθεσε πως ζήτησε τις πρωτότυπες φωτογραφίες, αλλά δεν επιθυμεί επιστροφή χρημάτων. Αντιθέτως, βρήκε όλη αυτή τη δοκιμασία πολύ αστεία. Σύμφωνα με την ίδια, «η φωτογράφηση αξίζει κάθε δεκάρα».

Μάλιστα, η ανάρτησή της στο Facebook έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 390.000 likes και 400.000 κοινοποιήσεις!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ