Στεφανίδη και Φιλιππίδης κορυφαίοι αθλητές στίβου για το 2017 - iefimerida.gr

Στεφανίδη και Φιλιππίδης κορυφαίοι αθλητές στίβου για το 2017

Ο Κώστας Φιλιππίδης και η Κατερίνα Στεφανίδη (Φωτογραφία: Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Κώστας Φιλιππίδης αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές για το 2017, στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, της ψηφοφορίας που έγινε στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας στίβου.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ συγκέντρωσε το 66% των ψήφων. Πίσω από τη Στεφανίδη, στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας ήταν η σπρίντερ Μαρία Μπελιμπασάκη (22%) και τρίτη η τριπλουνίστρια Βούλα Παπαχρήστου (12%).

Στους άνδρες, ο Φιλιππίδης- που το 2017 κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου- συγκέντρωσε το 41% στην ψηφοφορία. Πίσω από τον επικοντιστή είναι ο σπρίντερ Λυκούργος Τσάκωνας (38%) και τρίτος ο εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης (21%).

Βέβαια, το μεγαλύτερο ποσοστό στο σύνολο των ψηφοφοριών συγκέντρωσε ο ακοντιστής Γιάννης Κυριαζής (70%), που αναδείχθηκε κορυφαίος στους Ανδρες Κ23.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ