Ντεμόλ: «Όταν ήμουν στο Αιγάλεω, μου ζήτησαν να στήσω αγώνες» - iefimerida.gr

Ντεμόλ: «Όταν ήμουν στο Αιγάλεω, μου ζήτησαν να στήσω αγώνες»

Στεφάν Ντεμόλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βελγική ιστοσελίδα «Sportwereld» αποκάλυψε πως την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο του Αιγάλεω ο πρόεδρος της ομάδας του ζήτησε να «κανονίσει» κάποια ματς.

«Η πρώτη ομάδα που προπόνησα στην Ελλάδα ήταν το Αιγάλεω. Τον Δεκέμβριο ήμασταν τέταρτοι και πηγαίναμε για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ πέρα από κάθε πρόβλεψη. Ο πρόεδρος τότε ήρθε και μου είπε: Το μπάτζετ είναι μεγάλο, είμαστε τέταρτοι, έχεις κερδίσει πολλά. Αν θέλεις να πληρώνονται οι παίκτες θα πρέπει να "κανονίσουμε" κάποια ματς. Θα σου πω από πριν αν πρέπει να κερδίσουμε ή να χάσουμε. Φυσικά και αρνήθηκα. Την επόμενη μέρα μου έβγαλαν εισιτήρια για το Βέλγιο, λέγοντας μου πως πρέπει να μάθω τον ελληνικό τρόπο», δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός, ο οποίος ήταν προπονητής στο Αιγάλεω την περίοδο 2004-2005.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ