Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη ζητά αναπαράσταση του εγκλήματος στο νεκροταφείο - iefimerida.gr

Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη ζητά αναπαράσταση του εγκλήματος στο νεκροταφείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν κατάλογο με ερωτήματα που ζητά να υποβληθούν στον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της κόρης της, Δώρας, έδωσε στον ανακριτή η μητέρα της άτυχης εφοριακού, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές τον περασμένο Οκτώβριο στο Β' Νεκροταφείο.

Ο Σοροπίδης με τις τελευταίες «αποκαλύψεις» του, στις οποίες εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές, ή ηθικούς αυτουργούς, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, η οποία τώρα ζητεί και αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν, αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.

Η οικογένεια ζητεί από τον δολοφόνο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ