Ο «ερωτύλος» Στίβεν Χόκινγκ... θαμώνας σε sex club - iefimerida.gr

Ο «ερωτύλος» Στίβεν Χόκινγκ... θαμώνας σε sex club

σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν μελετά τα μυστήρια του Σύμπαντος; Πάνω από όλα είναι άνδρας. Σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλιφόρνια, το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ επιβεβαίωσε τη φήμη ότι ο διάσημος καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ πήγε μαζί με δεκάδες νοσοκόμες και βοηθούς του σε σεξ κλαμπ όπου ζήτησε και...πριβέ χορό!

Ωστόσο, η φήμη ότι ο καθηγητής είναι τακτικός θαμώνας διαψεύσθηκε εντόνως. Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου ανέφερε ότι δεν είναι αληθής η φήμη ότι είναι τακτικός θαμώνας και ότι πρόκειται για υπερβολές:

«Αυτό είναι μεγάλη υπερβολή. Επισκέφθηκε το κλαμπ μία φορά πριν από χρόνια μαζί με φίλους, ενώ βρίσκονταν στην Καλιφόρνια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός καθηγητής απασχολεί τον Τύπο με μια παρόμοια είδηση, καθώς επισκέπτεται συχνά ανάλογο κλαμπ στο Λονδίνο. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κορίτσια με τα οποία έχει φωτογραφηθεί κατά καιρούς.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του είναι φαν του Χόκινγκ, και παρά το γεγονός ότι ξέρει πολλούς διασήμους για τον καθηγητή δηλώνει πως είναι «ο απόλυτος τύπος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ