Γυναίκα που πάσχει από ατοπικό έκζεμα μας δείχνει πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς μέικ απ και photoshop [εικόνα] - iefimerida.gr

Γυναίκα που πάσχει από ατοπικό έκζεμα μας δείχνει πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς μέικ απ και photoshop [εικόνα]

Instagram/busybee.carys
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυμνάστρια από την Ουαλία θέλησε να δώσει δύναμη σε όσες κοπέλες έχουν θέματα με το δέρμα τους και έδειξε στο προφίλ της στο Ιnstagram πώς είναι το πρόσωπό της όταν το έκζεμά της είναι σε έξαρση.

H Cary Gray ασχολείται πολύ με τα social media καθώς ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της με την εξέλιξη του κορμιού της από τα βάρη που κάνει.

Θέλησε όμως να πρωτοτυπήσει αυτή τη φορά και να ανεβάσει μια συγκριτική φωτογραφία της για να υποστηρίξει όλα τα νεαρά κορίτσια που έχουν προβλήματα με το δέρμα τους και να τους δώσει κουράγιο γι΄ αυτό που αντιμετωπίζουν.

Η ίδια πάσχει από ατοπικό έκζεμα που όλο και περισσότερο άνθρωποι στις μέρες μας έρχονται αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα.

Και για όσους δεν γνωρίζουν η ατοπική δερματίτιδα ή ατοπικό έκζεμα είναι μια χρόνια φλεγμονώδης πάθηση του δέρματος και εκδηλώνεται σε φάσεις: έξαρση και ύφεση.

Δείτε τη φωτογραφία της Cary Gray όπου μας δείχνει πώς είναι το πρόσωπό της όταν το έκζεμα είναι σε έξαρση στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκζεμα ατοπική δερματίτιδα πρόσωπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ