Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον χαμό του Τζίμη Πανούση [εικόνες] - iefimerida.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον χαμό του Τζίμη Πανούση [εικόνες]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας ο αιφνίδιος χαμός του Τζίμη Πανούση.

Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 64 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε υποστεί ανακοπή, ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή, και είχε απομακρυνθεί από εκεί με ασθενοφόρο, που τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες.

Ζουγανέλης: Ήταν ένας αναρχικός με αρχές

Τον χαρακτήριζε η ευγένεια και η πίστη στη ζωή και το αριστερό του ανέντακτο φρόνιμα, σαν αναρχικός με αρχές. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερος που τον απασχολούσε ο τρόπος του βιώματος. Στην τέχνη έδωσε πάρα πολλά γιατί ήταν από τους λίγους που έκανε διάδραση πάνω στη μουσική σκηνή και με μουσικότητα και με ποιητικότητα. Με ένα σθένος πολύ δυνατό και με αγάπη για την πατρίδα…», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Annitagr», ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Νταλάρας: Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα

Παρά την πολύχρονη αντιδικία τους, ο Γιώργος Νταλάρας αποχαιρέτησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη με ένα μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό στου στο Facebook.

«Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.


Δεληβοριάς: Τζιμάκο μου αντίο

Την ιδιαίτερη σχέση τους αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Φοίβος Δεληβοριάς.

«Ξέρω πόσο κουράστηκες και πόνεσες με διάφορα τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσα όμως και να μην ξέρω.Μα να σε βλέπω κάθε φορά να κατεβαίνεις προς το μέρος μου, να ανοίγεις την τσάντα της μικροαστικής μου επιφύλαξης και να βγάζεις από μέσα το σκοτάδι μου-να βγω πιο φωτεινός, πιο ελεύθερος και πιο λυμένος στη λιπόθυμη πόλη που μας συνέδεσε. Τζιμάκο μου, αντίο...», έγραψε μεταξύ άλλων ο τραγουδοποιός.

Βίσση: Rest in Peace

Η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram, γράφοντας «Rest in Peace...».

Rest In Peace ......

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις 13 Ιαν, 2018 στις 7:33 πμ PST

Ψινάκης: Φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως ξέρεις

Αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης ανήρτησε μία φωτογραφία στο intsagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «...το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω...Δεν πειράζει...Κάθε εμπόδιο για καλό... Θα το κάνουμε “επάνω” όταν έρθω να σας βρω με το καλό...».

Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτογραφία σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω...Δεν πειράζει...Κάθε εμπόδιο για καλό... Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσυ ξερεις...!!! Bon Voyage Θεά μου...!!! #TzimisPanousis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis (@iliaspsinakis) στις 13 Ιαν, 2018 στις 7:38 πμ PST


Δάντης: Καλό πέρασμα Τζίμη...

«Για μένα,ο Τζίμης ήταν κατ’ αρχήν ο πλέον Shocking Rock εκφραστής της γενιάς μου που ναι μεν γελούσαμε μ’ αυτά που έλεγε και τραγουδούσε στις παραστάσεις του, αλλά καταλαβαίναμε τότε πως όλα αυτά έκρυβαν μεγάλη σοφία για τον υποκριτικό αυτό κόσμο που ζούμε, με παρατάξεις, ομάδες, που σαν αρνιά ακολουθούμε χωρίς κανείς να μας αφυπνίζει», έγραψε ο Χρήστος Δάντης σε ανάρτησή του στο facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ