Δύο 25χρονοι συνόδεψαν τη βόμβα από το Σύνταγμα ως το Αιγάλεω - iefimerida.gr

Δύο 25χρονοι συνόδεψαν τη βόμβα από το Σύνταγμα ως το Αιγάλεω

Η βόμβα ταξίδεψε από το Σύνταγμα ως το Αιγάλεω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο συμπέρασμα ότι τη βόμβα που βρέθηκε το Σάββατο στο συρμό του μετρό στο Αιγάλεω, μετέφεραν δύο νεαροί, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο τρένο από το σταθμό του Συντάγματος, καταλήγει η Αστυνομία, μετά την προσεκτική μελέτη των βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες στις αποβάθρες.

Σύμφωνα με το protothema.gr, δεδομένο θεωρείται για την Αντιτρομοκρατική ότι οι «μεταφορείς» του πακέτου – βόμβας ήταν δύο άτομα, νεαρής ηλικίας, ντυμένοι με μαύρα, συνηθισμένα ρούχα προκειμένου να περάσουν απαρατήρητοι, των οποίων όμως τα χαρακτηριστικά δεν διακρίνονται στα βίντεο και οι οποίοι αποβιβάστηκαν από το τρένο στον σταθμό του Αιγάλεω μαζί με περίπου 25 άτομα.

Βάσει των βίντεο που μέχρι αυτή την ώρα έχει εξετάσει η Αντιτρομοκρατική, οι μεταφορείς μάλλον επιβιβάστηκαν στο τρένο από το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Ομως, ούτε και από τα βίντεο από τις εκεί κάμερες δεν κατέστη δυνατό να γίνουν διακριτά τα πρόσωπά τους και έτσι θεωρείται δύσκολη η αναγνώριση και η ταυτοποίηση των προσώπων.

Ερευνα διεξάγεται και για τη διαδρομή που ακολούθησαν οι «μεταφορείς» μόλις έφυγαν από το σταθμό του Αιγάλεω. Εικάζεται ότι στην έξοδο τους περίμενε η ομάδα υποστήριξης με μηχανές και ότι διέφυγαν με αυτές προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ