Euroleague: Εμφατικό «διπλό» της Ρεάλ στη Ρωσία - iefimerida.gr

Euroleague: Εμφατικό «διπλό» της Ρεάλ στη Ρωσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβλητικό πέρασμα από τη Μόσχα πραγματοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε με το βαρύ 95-78 την Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Με την έκτη διαδοχική ευρωπαϊκή επιτυχία τους, οι Ισπανοί αύξησαν το ρεκόρ τους σε 11-6 και έκαναν ακόμη ένα βήμα για την εδραίωση τους στην πρώτη τετράδα, τη στιγμή που οι Ρώσοι υπέστησαν την όγδοη ήττα τους και κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός οκτάδας.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ρούντι Φερνάντεθ με 16 πόντους και 5 εύστοχα τρίποντα από τα 14 της Ρεάλ (σ.σ. 14/25) στην αναμέτρηση, ενώ από την Κίμι ξεχώρισε ο Αλεξέι Σβεντ με 23 πόντους.

Στην Τουρκία, η Αναντολού Εφές έβγαλε πάνω στον Ερυθρό Αστέρα τα... απωθημένα της και με την 5η νίκη της... ξεκόλλησε από το βυθό της κατάταξης, εκεί όπου παραμένει η Αρμάνι Μιλάνο με ρεκόρ 4-13.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 104-95 των Σέρβων, με τον Ζόραν Ντράγκιτς να έχει ποσοστά ευστοχίας για σεμινάριο, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους, μετρώντας 4/4 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 7/7 βολές.

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για είσοδο στην οκτάδα (ρεκόρ 7-10), είχε κορυφαίο τον Μίλκο Μπιέλιτσα με 15 πόντους.

Τέλος, με πολυτιμότερο τον Εντγκάρας Ουλανόβας, ο οποίος φιλοδώρησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο μπλοκ τον Ρέι ΜακΚόλουμ, στην προσπάθεια του τελευταίου να ισοφαρίσει στα 2΄΄ για τη λήξη και να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, η Ζαλγκίρις υπερασπίστηκε την έδρα της με 79-77, απέναντι στη Μάλαγα, και επέστρεψε στις νίκες, αυξάνοντας σε 11-6 το ρεκόρ της. Οι Ισπανοί είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 7-10.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ