Formula 1: Σκέψεις για αλλαγές στον τρόπο εκκίνησης - iefimerida.gr

Formula 1: Σκέψεις για αλλαγές στον τρόπο εκκίνησης

Φωτογραφία: F1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα διοίκηση της Formula 1 θέλει να προβεί σε αλλαγές, ώστε να κάνει πιο ωραίο το θέαμα.

Ο Ρος Μπράουν και οι συνεργάτες του ψάχνουν διάφορους τρόπους και ο Πατ Σίμοντς που έχει μπει πλέον στην ομάδα του σκέφτεται την αλλαγή του τρόπου εκκίνησης των μονοθεσίων.

«Εξετάζουμε διάφορα ενδεχόμενα. Ένα από αυτά είναι ο τρόπος σύνθεσης του γκριντ. Έχουμε στα χέρια μας τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα και εμείς τα βάζουμε σε μία σειρά όπου τα πιο γρήγορα είναι μπροστά και μετά από λίγους γύρους "εξαφανίζονται". Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Τα τελευταία χρόνια τα μονοθέσια εκκινούν τον αγώνα όντας δύο ανά σειρά. Παλιά όμως υπήρχαν και τέσσερα ανά σειρά. Τι θα γινόταν εάν αυτό συνέβαινε και τώρα; Αυτό είναι κάτι που εξετάζουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε τη μονομαχία που αναζητούμε ή στην πρώτη στροφή θα δημιουργήσουμε μεγάλη συμφόρηση; Θέλουμε να έχουμε έναν συναρπαστικό αγώνα για όσο αυτός διαρκεί. Γενικότερα δοκιμάζουμε πολλά πράγματα. Σκεφτόμαστε ακόμα περισσότερα. Θα δοκιμάσουμε όλα σε προσομοιωτές και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν αποκλείεται σε αυτό να μας βοηθήσουν και όσοι ασχολούνται με τα eSports» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 εκκίνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ