Νέος πονοκέφαλος για τον Μακρόν – Είχε γράψει ερωτικό μυθιστόρημα στα νιάτα του; - iefimerida.gr

Νέος πονοκέφαλος για τον Μακρόν – Είχε γράψει ερωτικό μυθιστόρημα στα νιάτα του;

Ο Εμμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε γράψει ερωτικό μυθιστόρημα στα νιάτα του ο Εμμανουέλ Μακρόν αναφερόμενος, εμμέσως πλην σαφώς στη σχέση του με την Μπριζίτ Μακρόν; Έτσι ισχυρίζεται δημοσιογράφος του περιοδικού Closer.

Οι φήμες πως ο έφηβος Εμμαουέλ Μακρόν είχε γράψει ένα ερωτικό μυθιστόρημα σχετικά με την τότε νέα του σχέση με την καθηγήτριά του και μελλοντική σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν, αναζωπυρώθηκαν κι αυτό εξαιτίας των αποκαλύψεων για μια βιογραφία της «Πρώτης Κυρίας» που σύντομα θα κυκλοφορήσει.

Νέος πονοκέφαλος για τον Μακρόν – Είχε γράψει ερωτικό μυθιστόρημα στα νιάτα του;  | iefimerida.gr 0

Δεν είναι ωστόσο, μυστικό πως ο Μακρόν έχει λογοτεχνικές ανησυχίες. Αλλά θα μπορούσε να προκαλέσει σοκ το γεγονός ότι μπορεί κάποια στιγμή να έγραψε ένα ερωτικό μυθιστόρημα.

Σύμφωνα με μια πηγή που χρησιμοποιήθηκε για την επερχόμενη βιογραφία της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, από τον δημοσιογράφο του περιοδικού Closer, Maëlle Brun, το 1993, ο τότε 16χρονος Μακρόν έγραψε το μυθιστόρημα καθώς και πολλά ποιήματα.

Οι αποκαλύψεις προέρχονται από μία γειτόνισσα που που υποστηρίζει πως το θέμα του μυθιστορήματος ήταν η μακρόχρονη σχέση του Μακρόν με τη μελλοντική του σύζυγο Μπριζίτ, που γνώρισε όταν ήταν καθηγήτρια στο σχολείο του.

«Τον ήξερα από τη γειτονιά και μια μέρα μου ζήτησε να δακτυλογραφήσω 300 σελίδες ενός βιβλίου που μόλις είχε γράψει» ανέφερε, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Closer.

Νέος πονοκέφαλος για τον Μακρόν – Είχε γράψει ερωτικό μυθιστόρημα στα νιάτα του;  | iefimerida.gr 1

«Ήταν ένα τολμηρό μυθιστόρημα, λίγο ζοφερό! Τα ονόματα δεν ήταν φυσικά τα ίδια, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να εκφράσει αυτό που ένιωθε τότε».

Το 1993, ο Εμμανουέλ Μακρόν, ηλικίας 16 ετών, μόλις είχε γνωρίσει την Μπριζίτ, που ήταν καθηγήτρια στο σχολείο του και υπεύθυνη του σχολικού θεάτρου. Εκείνη την περίοδο, ξαναέγραψαν ένα έργο του Εντουάρντο ντε Φίλιππο, την «Τέχνη της Κωμωδίας».

Και «γεμάτος δημιουργικό ενθουσιασμό, ο μελλοντικός πρόεδρος έγραψε επίσης ποιήματα και αυτό το περίφημο μυθιστόρημα» σημειώνει το Closer.

Δυστυχώς, η γειτόνισσα δεν κράτησε το χειρόγραφο. Σε τελική ανάλυση, πού να το ήξερε πως ο συντάκτης του θα γινόταν ο νεότερος πρόεδρος της Γαλλίας;

Εάν πάντως είναι αλήθεια, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένας Γάλλος πολιτικός στρέφεται στην ερωτική μυθοπλασία.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Έντουαρντ Φιλίπ έγραψε το «In the Shadows», ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που είχε και ερωτικές σκηνές. Και ο υπουργός Οικονομίας Μπρούνο Λε Μερ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Υπουργός», που μιλά για για ένα επικίνδυνο περιστατικό που είχε ο κύριος χαρακτήρας του βιβλίου με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Βενετία.

Εκτός αυτών, και η Μαρλέν Σιαπά, η υπουργός ισότητας της Γαλλίας δεν έχει μέχρι στιγμής αμφισβητήσεις τους ισχυρισμούς της εφημερίδας L’ Express πως στο παρελθόν είχε γράψει ερωτικά μυθιστορήματα με ψευδώνυμο.

Η βιογραφία της Μπριζίτ « Brigitte Macron, l'affranchie» αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Γαλλία στις 17 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ