Feedέλ: Σ' αυτό το εστιατόριο θα φας από τα χέρια του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Feedέλ: Σ' αυτό το εστιατόριο θα φας από τα χέρια του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φαγητό για τον chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Δεν είναι τυχαίο ούτε το ότι βρέθηκε στο πλευρό ενός εκ των κορυφαίων στο χώρο της γαστρονομίας, του Gordon Ramsey ούτε το ότι μέσα σε έξι μήνες από την συνεργασία του με τον σεφ Jerom Seres πήρε το πρώτο του αστέρι Michelin. O Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι σεφ πολλών αστέρων και δεν συμβιβάζεται με το μέτριο. Φέτος, κάθισε στην καρέκλα του κριτή στο MasterChef αλλά ο ίδιος δεν επαναπαύεται με τίποτα.

Δοκιμάζει συνεχώς τις δυνάμεις του σε κάτι καινούριο και θέλει να ξεπερνάει τον εαυτό του. Ας μεταφερθούμε τώρα σε έναν αθηναικό δρόμο και συγκεκριμένα στην οδό Κτενά στον αριθμό 1.Εκεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το 2016 είναι ο μαέστρος σε μια ορχήστρα γεύσεων με μεσογειακό άρωμα. Το Feedέλ Urban Gastronomy είναι ένα μαγαζί-κόσμημα που έκανε γρήγορα άλματα στη γεύση.

Γνωρίστε καλύτερα το Feeδέλ και δείτε φωτογραφίες από τα γευστικά πιάτα του στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FEEDΕΛ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ