Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και λεωφορεία τη Δευτέρα η Αθήνα - iefimerida.gr

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και λεωφορεία τη Δευτέρα η Αθήνα

Χωρίς μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και λεωφορεία θα μείνει και τη Δευτέρα η Αθήνα, μετά την νέα 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Και τη Δευτέρα δε θα έχει μετρό» δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» και προειδοποίησε με επαναλαμβανόμενες απεργίες ακόμη και μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. «Την Τετάρτη θα συνεδριάσουμε με πρόταση να συνεχίσουμε και θα δούμε αν η κυβέρνηση θα μας φυλακίσει» είπε.

Να σημειωθεί πως 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει για τη Δευτέρα και οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, ενώ αναμένεται ανακοίνωση για το τραμ, για το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις.

Επίσης, τη Δευτέρα, στάση εργασίας έχει εξαγγείλει και η ΑΔΕΔΥ ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας στις 6 το απόγευμα.

Στο μεταξύ τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Έτσι, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικό αεροδρόμιο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15.00 και αναμένονται τροποποιήσεις στις ώρες αρκετών πτήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ