Ποιοι είναι οι έξι διαγραφέντες που έκλεισαν οριστικά την πόρτα της ΝΔ - iefimerida.gr

Ποιοι είναι οι έξι διαγραφέντες που έκλεισαν οριστικά την πόρτα της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eκλεισαν οριστικά τις πόρτες της επιστροφής τους στη Νέα Δημοκρατία έξι από τους βουλευτές που διαγράφηκαν επειδή είχαν καταψηφίσει την δανειακή σύμβαση. Για άλλους 10 παραμένουν ανοικτές οι γέφυρες της επικοινωνίας ενώ οι πέντε που υπερψήφισαν χθες τον εφαρμοστικό νόμο είναι έτοιμοι για την επιστροφή στο... μαντρί, όπως τουλάχιστον διοχετεύει η Συγγρού.

Συγκεκριμένα, οι κύριοι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Αναστάσιος Καρυπίδης, ψήφισαν χθες βράδυ τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις του εφαρμοστικού νόμου και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη Νεα Δημοκρατία από την οποία είχαν διαγραφεί πριν από δέκα ημέρες.

Αντίθετα, οι έξι βουλευτές που καταψήφισαν θεωρείται μάλλον βέβαιο ότι θεωρούν την Νέα Δημοκρατία μακρινό παρελθόν και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την προσχώρηση τους στο κόμμα Καμμένου. Πρόκειται για τους Ελενα Κουντουρα, Δημήτρη Σταμάτη, Μαργαρίτη Τζίμα, Παναγιώτη Μελά, Σπύρο Γαληνό και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχα, η οποία μάλιστα «έσπασε» με την ψήφο της την κοινή θέση που φαίνεται ότι κρατούσαν οι βουλευτές των Σερρών.

Ενδιαφέρον θα έχει ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν από την Νέα Δημοκρατία οι δέκα βουλευτές οι οποίοι προτίμησαν χθες να απέχουν από την ψηφοφορία. Πρόκειται για τους Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργο Βλαχο, Κώστα Γκιουλέκα, Κώστα Παπασιώζο, Μιχάλη Γιαννάκη, Μίκα Ιατρίδου, Κωστα Μαρκόπουλο, Χρήστο Ζώη, Γιώργο Καρασμάνη και Γιώργο Βαγιωνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ