Βαρουφάκης: Ο Ντάισελμπλουμ έδωσε εύσημα στις μαριονέτες του αφεντικού του - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Ο Ντάισελμπλουμ έδωσε εύσημα στις μαριονέτες του αφεντικού του

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης τα όσα υποστήριξε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στους Financial Times ότι Τσίπρας και Τσακαλώτος έκαναν ευκολότερη τη σχέση με τους Ευρωπαίους.

«Ο αποχωρών (μετά την "απόλυσή" του από τους Ολλανδούς) υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης» σημειώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών με ανάρτησή του στο twitter και συμπληρώνει: «Καλή σταδιοδρομία Γερούν στον ESM, υπό τον έτερο υπάλληλο Σόιμπλε.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στην τελευταία του συνέντευξη ως επικεφαλής του Eurogroup δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός Τσίπρας και φυσικά ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έχουν αλλάξει εντελώς τη σχέση με τους Ευρωπαίους εταίρους. Σχεδόν όλα ήταν ευκολότερα από τότε... Είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση».

Η ανάρτηση Βαρουφάκη

Ο αποχωρών (μετά την "απόλυσή" του από τους Ολλανδούς) υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης. Καλή σταδιοδρομία Γερούν στον ESM, υπό τον έτερο υπάλληλο Σόιμπλε https://t.co/QUkRIzoXAy


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρουφάκης Ντάισελμπλουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ