Ανδρέας Παπαμιμίκος: Υπάρχει ζωή μετά την πολιτική; - iefimerida.gr

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Υπάρχει ζωή μετά την πολιτική;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει ζωή μετά την πολιτική; Ναι, υπάρχει και η περίπτωση του Ανδρέα Παπαμιμίκου είναι η απόδειξη.

Μπορεί για κάποιους πολιτικούς η ζωή μετά την πολιτική να είναι συνυφασμένη με τη συνταξιοδότηση, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Πόσο μάλλον για ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την πολιτική σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία. Εχοντας διαγράψει την πορεία τους, αποφάσισαν να αλλάξουν ρώτα, επιστρέφοντας στην επιστήμη της, δημιουργώντας και επενδύοντας στον τομέα τους.

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από το 2010 και ακολούθως, το 2013, Γραμματέας της ΝΔ, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στα 37 του αποφάσισε να κάνει στροφή. Να κάνει ένα βήμα πίσω από το πολιτικό προσκήνιο και να κάνει τη δική του προσπάθεια στη δικηγορία.

Σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή, καθώς πριν δυο χρόνια παντρεύτηκε την Σόνια Σαββίδη και μετακόμισε στη συμπρωτεύουσα, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, πριν ένα χρόνο περίπου, έκανε το μεγάλο επαγγελματικό βήμα, ιδρύοντας την Rhetor, μια σύγχρονη δικηγορική εταιρεία.

Η Rhetor είναι μια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων νομικών υπηρεσιών, που οραματίσθηκαν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο επίσης δικηγόρος Δημήτρης Ζάχος, μια δικηγορική εταιρεία η οποία πλέον πλαισιώνεται από περίπου 15 εξειδικευμένους συνεργάτες και φίλους και εδώ και οκτώ μήνες έχει ανοίξει γραφεία και στην Αθήνα.

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Υπάρχει ζωή μετά την πολιτική; | iefimerida.gr 0

Η Rhetor Law Firm δίνει έμφαση στην προληπτική δικηγορία και εστιάζει τις υπηρεσίες της όχι μόνο σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρήσεις. Στοχεύει στη χάραξη στέρεων νομικών στρατηγικών, ώστε να διασφαλίζονται με κύρος και αξιοπιστία όλες οι διαδικασίες αλλά και να είναι οικονομικά ανταποδοτικές για τον πελάτη.

Επιδιώκει τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες της, βασισμένες στη διάρκεια και την εμπιστοσύνη, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Παράλληλα με τη νομική υποστήριξη και συμβουλή σε εταιρείες, η Rhetor εξειδικεύεται και σε νέους σημαντικούς τομείς.

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Υπάρχει ζωή μετά την πολιτική; | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Rhetor Ανδρέας Παπαμιμίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ