Με μερικές φωτογραφίες και λίγα όμορφα λόγια -Ετσι αποχαιρέτησε η Ελεν ντεΤζενέρις τον πατέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Με μερικές φωτογραφίες και λίγα όμορφα λόγια -Ετσι αποχαιρέτησε η Ελεν ντεΤζενέρις τον πατέρα της [εικόνες]

Η διάσημη παρουσιάστρια Έλεν ντεΤζένερις. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε αυτή την εβδομάδα σε ηλικία 92 ετών ο πατέρας της διάσημης Έλεν ντεΤζένερις και η παρουσιάστρια τον αποχαιρέτησε με έναν συγκινητικό λόγο στην εκπομπή της.

Η 59χρονη οικοδεσπότης της εκπομπής « Ellen DeGeneres Show» αποκάλυψε χθες στο κοινό πως ο πατέρας της, πρώην ασφαλιστής, πέθανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Προτού πάμε σε διαφημίσεις, υπάρχει κάτι άλλο για το οποίο θέλω να μιλήσω. Ανέφερα χθες όταν μιλούσα για όλη αυτή την καταστροφή που σημειώθηκε στην κοινότητά μου το Μοντετσίτο, πως είχα πολλά στο μυαλό μου αυτή την περίοδο. Εκτός από αυτό που συμβαίνει στο Μοντετσίτο, έχασα τον μπαμπά μου αυτή την εβδομάδα» ξεκίνησε η ντεΤζένερις με ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Twitter.

My dad and me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις 11 Ιαν, 2018 στις 5:05 μμ PST

«Αυτός είναι ο μπαμπάς μου, ο Έλιοτ. Αυτή είμαι εγώ, δεν ξέρω πόσο χρονών ήμουν, αλλά θυμάμαι αυτή την φωτογραφία» είπε, αναφερόμενη σε μια ασπρόμαυρη εικόνα.

«Ήταν 92 ετών, είχε μια καλή και μεγάλη ζωή, και έζησε τη ζωή του ακριβώς όπως ήθελε. Ήταν χριστιανός ολόκληρη τη ζωή του, ποτέ δεν πήρε φάρμακα – ποτέ δεν πήγε σε γιατρό. Εγώ ποτέ δεν έκανα κανένα εμβόλιο. Δεν παίρναμε φάρμακα όσο μεγαλώναμε.

This week, at the age of 92, my father, Elliott DeGeneres, passed away. He lived a good long life. It wasn’t unexpected. I was able to say goodbye.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις 11 Ιαν, 2018 στις 4:55 μμ PST

Και έζησε μέχρι τα 92 του χρόνια» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον πατέρα της είπε πως ο Έλιοτ «ήταν πολύ περήφανος για μένα. Αγαπούσε αυτή την εκπομπή και ήταν ένα πολύ ευγενικός άνθρωπος, ένας πολύ δοτικός άνθρωπος» Μοιράστηκε επίσης το γεγονός πως ο πατέρας της «ήταν πολύ αστείος» και πιστεύει πως αυτή και ο αδερφός της Βανς, «πήραν την αίσθηση του χιούμορ από αυτόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλεν ΝτεΤζένερις σόου Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ