Αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, την Παρασκευή - iefimerida.gr

Αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, την Παρασκευή

Ο νέος πρόεδρος του Eurogroup
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από αύριο αναλαμβάνει και επισήμως τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του νέου προέδρου, η «τελετή παράδοσης-παραλαβής» θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Παρίσι, όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη ο Μ. Σεντένο και όπου θα μεταβεί γι' αυτόν το σκοπό και ο απερχόμενος πρόεδρος, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Επιπρόσθετα, σήμερα εξελέγη στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Euroworking Group, ο νέος πρόεδρος του οργάνου, ο Ολλανδός Χανς Φάιλμπριφ, αντικαθιστώντας τον Αυστριακό Τόμας Βίζερ.

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό ζήτημα, σύμφωνα με πηγή της Ευρωζώνης, η πορεία ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης θα συζητηθεί εκ νέου πριν από το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου καθώς δεδομένου ότι η ψηφοφορία των προαπαιτούμενων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, δεν υπήρχε χρόνος για τη σύνταξη της έκθεσης των θεσμών για την εφαρμογή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ