Τον πρόδωσαν τα τατουάζ: Συνελήφθη νονός της Γιακούζα στην Ταϊλάνδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τον πρόδωσαν τα τατουάζ: Συνελήφθη νονός της Γιακούζα στην Ταϊλάνδη [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

15 ολόκληρα χρόνια διέφευγε της τσιμπίδας του νόμου ένας νονός της Ιαπωνικής μαφίας, αλλά τελικά πιάστηκε στη φάκα στην Ταϊλάνδη καθώς τον πρόδωσαν φωτογραφίες από τα τατουάζ του.

Τις φωτογραφίες με τα περίτεχνα τατουάζ του Σιγκεχάρου Σιράι τράβηξε ένας ντόπιος, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι, και τις ανέβασε στο Facebook.

Τον πρόδωσαν τα τατουάζ: Συνελήφθη νονός της Γιακούζα στην Ταϊλάνδη [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Γρήγορα έκαναν το γύρο του Διαδικτύου και έπεσαν στην αντίληψη της Ιαπωνικής αστυνομίας που ζήτησε τη σύλληψή του. Ο 74χρονος, που κατηγορείται ότι σκότωσε ένα μέλος αντίπαλου συνδικάτου της διαβόητης Γιακούζα το 2003, συνελήφθη τελικά στην πόλη Λοπμπούρι, βόρεια της πρωτεύουσας Μπανγκόκ και αναμένεται να εκδοθεί στην πατρίδα του για να καθίσει στο εδώλιο.

Είχε διαφύγει το 2005 στην Ταϊλάνδη.

Τον πρόδωσαν τα τατουάζ: Συνελήφθη νονός της Γιακούζα στην Ταϊλάνδη [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Τον πρόδωσαν τα τατουάζ: Συνελήφθη νονός της Γιακούζα στην Ταϊλάνδη [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Στις επίμαχες φωτογραφίες διακρίνεται ένας ηλικιωμένος άνδρας με το στήθος και την πλάτη καλυμένα με τατουάζ να παίζει κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι με άλλους συνταξιούχους στην άκρη του δρόμου. Σε κάποια απ’ αυτές φαίνεται να του λείπει και το μικρό του δάκτυλο, τιμωρία η οποία επιβάλλεται σε μέλη συμμοριών της Γιακούζα για σφάλματά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης ο Σιράι ομολόγησε στην ανάκριση ότι ήταν μέλος συνδικάτου της ιαπωνικής μαφίας, αλλά αρνείται ότι διέπραξε τον φόνο για τον οποίο κατηγορείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταϊλάνδη γιάκουζα τατουάζ Ιαπωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ