Πώς να καμουφλάρεις το κρυολόγημα με το μακιγιάζ σου - iefimerida.gr

Πώς να καμουφλάρεις το κρυολόγημα με το μακιγιάζ σου

Gucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα αλήθεια δεν υπάρχει καλή ή κακή στιγμή για να αρρωστήσει κανείς.

Και σε κανέναν δεν αρέσει η αίσθηση και η ταλαιπωρία που σου προκαλεί ένα κρυολόγημα, ανεξαρτήτως εποχής.

Τον χειμώνα όμως η επιδερμίδα σου είναι έτσι κι αλλιώς πιο ταλαιπωρημένη και βεβαρημένη από ξηρότητα, ξεφλούδισμα, κοκκινίλες και ερεθισμούς που προκαλεί το κρύο και οι διάφορες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Έτσι ένα κρύωμα κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα και να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την υγεία και του δέρματος σου.

Καραμέλες για τον πονόλαιμο, ζεστά ροφήματα, αντιπυρετικά και ρινικά σπρέι για το μπούκωμα. Τι γίνεται όμως με την επιδερμίδα σου που υποφέρει και εκείνη;

Σκέψου για παράδειγμα πόσες φορές φυσάς την μύτη σου και την τρίβεις με τα χαρτομάντιλα και πόσο κόκκινη και ξερή δείχνει μετά. Το δέρμα σε αυτήν την περιοχή είναι ακόμα πιο ερεθισμένο και κόκκινο και το κρυολόγημα σου δεν κρύβεται με τίποτα.

Πώς λοιπόν να κάνεις το μακιγιάζ σου για να πας στην δουλειά περιποιημένη ή ακόμα και σε μια έξοδο που δεν μπορείς με τίποτα να αποφύγεις; Συχνά μπορεί αντί να κρύψει τα σημάδια να τα αναδείξει.

Διάβασε όλα τα βήματα για να καμουφλάρεις το κρυολόγημα με το μακιγιάζ σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ κρυολόγημα συμβουλές κρύωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ