Το νέο βιβλίο του Χολιγουντιανού σταρ Ιθαν Χοκ - iefimerida.gr

Το νέο βιβλίο του Χολιγουντιανού σταρ Ιθαν Χοκ

«Κώδικας για ιππότες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χολιγουντιανός σταρ Ίθαν Χοκ εκτός από βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, είναι και ένας πολύ καλός συγγραφέας.

Μετά από τα δύο μυθιστορήματα που έχει γράψει, το «The Hottest State» και «Ash Wednesday» αυτη τη φορά καταπιάνεται με ιππότες και παρουσιάζει ένα βιβλίο για μικρότερες ηλικίες.

Το βιβλίο του Ιθαν Χοκ έχει τίτλο «Κώδικας για ιππότες» και κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πατάκη.

«Ένας ιππότης, με τον φόβο πως μπορεί να μην επιστρέψει σπίτι, γράφει ένα γράμμα στα παιδιά του για να τους μεταδώσει ό,τι έχει μάθει στη ζωή.
Μέσα από μια σειρά σκέψεων περί μοναξιάς, ταπεινότητας, συγχώρεσης, εντιμότητας, θάρρους, τιμής, περηφάνιας και υπομονής, μιλά για τις αρχαίες διδαχές της δυτικής και της ανατολικής φιλοσοφίας, αλλά και για τα μεγάλα πνευματικά και πολιτικά κείμενα της εποχής μας.

Ο σκοπός του: να δώσει στα παιδιά του μια πυξίδα για ένα ταξίδι που θα πρέπει να κάνουν μόνα τους, έναν σύντομο οδηγό γι’ αυτά που δίνουν στη ζωή νόημα και ομορφιά.

Το νέο βιβλίο του Χολιγουντιανού σταρ Ιθαν Χοκ  | iefimerida.gr 0

Ο Ίθαν Χοκ, τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ (δύο φορές για συγγραφή σεναρίου και δύο για Β΄ ανδρικό ρόλο) έχει πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες Ο κύκλος των χαμένων ποιητών, Reality Bites, Γκάτακα, Hμέρα εκπαίδευσης, καθώς και σ’ αυτές του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, Πριν το ξημέρωμα, Πριν το ηλιοβασίλεμα, Πριν τα μεσάνυχτα και Μεγαλώνοντας.
Ζει στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης με τα τέσσερα παιδιά του και τη σύζυγό του, την εικονογράφο του παρόντος βιβλίου, Ράιαν Χοκ.

-ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ
Συγγραφέας: ΙΘΑΝ ΧΟΚ
Μετάφραση: ΘΕΜΕΛΗΣ ΓΛΥΝΑΤΣΗΣ
Εικονογράφηση: ΡΑΪΑΝ ΧΟΚ
Εκδόσεις Πατάκη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ