Απίστευτο: Αρνί εθίστηκε στο τσιγάρο! [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Αρνί εθίστηκε στο τσιγάρο! [εικόνα]

Το αρνί που εθίστηκε στο τσιγάρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρόβατο εθισμένο στη νικοτίνη στη νότια Ινδία έχει προσθέσει ένα ανθυγιεινό σνακ στη διατροφή του: τα τσιγάρα.

Απίστευτο: Αρνί εθίστηκε στο τσιγάρο! [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο εθισμός του αρνιού στη νικοτίνη είναι τέτοιος, που αποστρέφει πια τη μουσούδα του από το αγαπημένο του φαγητό, τα λαχανικά, προτιμώντας να καταναλώνει αποκλειστικά καπνό.



Οι κτηνοτρόφοι της Ινδίας χρησιμοποιούν τον καπνό στα αρνιά, καθώς έχουν δει πως καθαρίζει τον οργανισμό τους από παράσιτα και σκουλήκια. Με καπνό θεραπεύουν και πολλές παθήσεις των ζώων, μόνο που αυτό το αρνί ...ξέφυγε!

Καταπίνει ακόμα και τσιγάρα με το φίλτρο τους! Αυτό έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα και ο ιδιοκτήτης του την εξαργυρώνει όπως μπορεί. Δίνει συνεντεύξεις για το αρνί που γλείφει μανιωδώς τα άδεια πακέτα τσιγάρων και μασά τον καπνό σαν καουμπόης της Άγριας Δύσης.

Αυτό που, δυστυχώς, αγνοεί, είναι πως το μασούλημα του καπνού είναι εξαιρετικά κακό για ένα ζώο, όπως είχε δείξει έρευνα του 2011, που μελέτησε τις επιπτώσεις της κατανάλωσης νικοτίνης τόσο σε ζώα όσο και ανθρώπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρνί ινδία τσιγάρο νικοτίνη εθισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ