Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Μολέδο για το καλοκαίρι η Ιντερνασιονάλ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Μολέδο για το καλοκαίρι η Ιντερνασιονάλ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο για το προσεχές καλοκαίρι ανακοίνωσε επίσημα η Ιντερνασιονάλ.

Όπως ήταν γνωστό τις τελευταίες ημέρες ο στόπερ του ΠΑΟ είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε από την 1η Ιουλίου όπως είχε το δικαίωμα να πράξει.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο σύλλογος του Πόρτο Αλέγκρε ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην Ιντερνασιονάλ την 1η Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του παίκτη μέχρι και το τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως αν πάει πάντως στον ΠΑΟΚ τελικά ο Μολέδο μέχρι τον Ιούνιο, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα διαπραγματευτεί με τους Βραζιλιάνους για μετά το καλοκαίρι.

Inter conclui negociação para anunciar zagueiro Rodrigo Moledo: jogador chega ao Beira-Rio em 1º de julho de 2018. Saiba mais -> https://t.co/xKpJyjXtSQ #VamoInter #FeitosDePaixão pic.twitter.com/J4ddDTHyRZ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ