«Ο Λουκάκου έφυγε από την Εβερτον λόγω... βουντού» - iefimerida.gr

«Ο Λουκάκου έφυγε από την Εβερτον λόγω... βουντού»

Ο Ρομέλου Λουκάκου (Φωτογραφία: AP/ Rui Vieira)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιατί δεν έμεινε ο Ρομέλου Λουκάκου στην Εβερτον; Λόγω... βουντού, σύμφωνα με τον συνιδιοκτήτη της ομάδας, Φαράντ Μοσίρι.

Μιλώντας σε μετόχους της ομάδας, ο Μοσίρι ισχυρίστηκε ότι ο Λουκάκου αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εβερτον, εξαιτίας ενός... μηνύματος βουντού, που ανέφερε ότι έπρεπε να πάει στην Τσέλσι. Ο παίκτης, που τελικά πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο, είναι έξαλλος με τους ισχυρισμούς του Μοσίρι, σύμφωνα με το BBC.

«Με τον Ρομέλου χαράμισα δυο καλοκαίρια προσπαθώντας να τον κρατήσω. Το πρώτο καλοκαίρι πέρασα τρεις μήνες με τον μάνατζέρ του, τον ίδιο, τη μητέρα του και την οικογένειά του και καταφέραμε να τον κρατήσουμε άλλον ένα χρόνο. Το περασμένο καλοκαίρι του προσφέραμε καλύτερη συμφωνία από ό,τι η Τσέλσι. Ολα ήταν έτοιμα για να υπογραφεί το συμβόλαιο και τότε πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του. Εκείνη του είπε ότι ήταν στην Αφρική και είχε πάρει ένα μήνυμα βουντού που έλεγε ότι πρέπει να πάει στην Τσέλσι», είπε ο Μοσίρι στη συνάντηση.

Τώρα όμως ο Λουκάκου συμβουλεύεται τους δικηγόρους του, για να αποφασίσει πώς θα κινηθεί έπειτα από όλα αυτά. «Η απόφαση του Ρομέλου δεν έχει καμία σχέση με τα βουντού», είπε εκπρόσωπός του. «Είναι καθολικός και τα βουντού δεν είναι μέρος της ζωής του. Απλά δεν πίστευε στην Εβερτον και δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ του Μοσίρι. Για αυτό δεν ήθελε να υπογράψει. Ηθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομέλου Λουκάκου βουντού Έβερτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ