Επέστρεψε στη δράση ο Τζόκοβιτς -Παίζει στο Αυστραλιανό Οπεν, μέχρι... νεωτέρας - iefimerida.gr

Επέστρεψε στη δράση ο Τζόκοβιτς -Παίζει στο Αυστραλιανό Οπεν, μέχρι... νεωτέρας

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Φωτογραφία: AP/ Jordan Strauss)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε ότι σκοπεύει να παίξει στο Αυστραλιανό Οπεν, μέχρι νεωτέρας.

Ο Σέρβος επέστρεψε στη δράση έπειτα από έξι μήνες, διάστημα κατά το οποίο τον ταλαιπώρησε το αγκώνας του. Νίκησε με 6-1, 6-4 τον Ντομινίκ Τιέμ, νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, στο Kooyong Classic. Βέβαια ο αντίπαλός του έφτασε στη Μελβούρνη μόλις τη Δευτέρα, έπειτα από τέσσερις ημέρες που ήταν στο κρεβάτι με πυρετό.

Ο 30χρονος δήλωσε πολύ χαρούμενος με το πώς πήγε το πρώτο αγωνιστικό ματς του μετά το Γουίμπλεντον. Οταν ρωτήθηκε αν θα παίξει στο Αυστραλιανό Οπεν, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, απάντησε σύμφωνα με το BBC: «Προς το παρόν είμαι στο τουρνουά».

Αν τελικά μετάσχει στο πρώτο Γκραν Σλαμ της χρονιάς, θα κυνηγά ένα ρεκόρ, τον έβδομο τίτλο του στο Αυστραλιανό Οπεν. Βέβαια, παραδέχθηκε ότι ανησυχεί για την πιθανότητα αναμετρήσεων των 5 σετ στη Μελβούρνη. «Υπάρχει μια αμφιβολία. Δεν λέω ότι είμαι 100% έτοιμος. Το ιδανικό θα ήταν να έπαιζα σε ένα ακόμη τουρνουά πριν από το Αυστραλιανό Οπεν», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ